Caravan-kortet

Caravan-kortet är ett förmånskort som ni får när ni köper en husbil eller husvagn hos oss. Mot uppvisande av Caravan-kortet erhåller ni 10 % rabatt* på produkter i vår tillbehörsbutik samt vissa utvalda produkter som presenteras på vår hemsida.

Kort om Caravan-kortet:
•  Ett förmånskort som erhålls vid leveransdagen till kund som köpt husbil/husvagn från Caravan AB i Eskilstuna.
•  Gäller så länge som ni är kund hos oss. Har ni kvar er husbil/husvagn som ni köpte för flera år sedan, eller byter upp er - så fortsätter er rabatt att gälla. Många kunder har haft rabatten i över 10 år, sedan vi startade med Caravan-kortet.
•  Ger dig som Caravan-kund 10 % rabatt* på lager- och beställningsvaror från vår tillbehörsbutik.

* Rabatten gäller tillbehör i butiken eller vid beställning från våra leverantörer, samt på ordinarie priser med ett totalbelopp på över 100 kr. Kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden och gäller så länge ni har en husvagn eller husbil som är köpt hos oss. Rabatten gäller ej gasol. Caravan-kortet måste uppvisas för att erhålla rabatt i vår tillbehörsbutik.

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB