Förtält och Markis

Förtältet/markisen är campingentusiastens egen veranda. Varma sommarkvällar med något gott på grillen och något svalkande i glaset - bara ett förtält/markis gör den ekvationen komplett! 

Vi har allt från lättmonterade markiser från Fiamma och Thule/Omnistor, till kvalitets förtält från Isabella, Svenska tält och Ventura. Något som också är värt att veta är att det i dag finns förtält till din husbil.

Köp ditt förtält hos oss, Kjell är den som hjälper dig när du behöver tillbehör till din husbil eller husvagn. 

De kan allt, riktiga experter som du når på 016-34 40 80 eller butiken@caravan.se

 

Isabella förtält

Har skapat god campingmiljö i över 50 år
Genom kontinuerligt utvecklande har Isabella i hög grad bidragit till att skapa en god campingmiljö. Under de mer än 50 år som Isabella-märket existerat har de anpassat förtältet som idé till användarnas krav på funktion och god utformning.

Även framtidens köpare kan vara säkra på att återfinna de kvalitetsdetaljer man kan förvänta sig av ett original Isabella-förtält.

Väljer du ett förtält från Isabella kommer detta att vara navet i ditt fritidsliv. Vare sig du ger dig ut på jakt efter nya äventyr, eller om du vill samla hela familjen på ditt favoritställe, kommer förtältet att vara den centrala punkten.

Utvecklingen fortsätter och med ett Isabella-förtält kommer du vara steget före!

 

Ventura förtält

Kvalitet till ett bra pris!
För de campare som inte ställer de allra högsta krav på sitt förtält, men ändå uppskattar dansk design och kvalitet, är Ventura-serien från danska Isabella ett bra val.

Ventura-tälten sys på Isabellas fabrik i Polen efter samma kvalitetskrav som i Danmark. Materialen är dock lättare, finesserna färre och konstruktionen något enklare än hos de välkända Isabella-förtälten. Detta betyder att Ventura-tälten kan säljas till lägre priser.

Ventura-tälten marknadsförs i hela Nordeuropa, och modellutbudet är anpassat till respektive lands önskemål. Detta betyder att du i andra länder kan hitta Ventura-fält som inte saluförs i Sverige.

Ventura-tälten finns med upp till 3 meters djup, och sortimentet omfattar många olika modeller - från det största "helförtältet" ner till mindre resetältet - och i programmet finns idag även flera året-runt-tält och vintertält.

Till skillnad från Isabella, kan Ventura även erbjuda ett så kallat Freestander-tält - ett fristående tält avsett för campingbussar och husbilar - i två olika höjder. Freestander är ett vardagsrum eller förvaringsutrymme, som du låter stå kvar när du ger dig ut på utflykt med din husbil.

Intressant i Ventura-programmet är också det fristående förvaringstältet Space, som har många användningsområden. Space är mycket tätt, men ett myggnätsfönster ger erforderlig ventilation.

I Ventura-programmet finns också olika typer av tillbehör som till exempel soltak, utbyggnad och förtältmattor.

 

Svenska Tält

Året om - år efter år
Svenska Tält tillverkar och säljer i första hand kvalitetsförtält samt regn- och solskydd för alla marknadens husvagnar. Svenska tält har ett tält för varje behov, sommar som vinter. Det är också Svenska Tält som tillverkade det första fristående förtältet för husvagnar. StandBy, som förtältet heter, är byggt för att klarar årets alla tuffaste dagar – dygnet runt, år ut och år in!

Tack vare kvalitetstänkandet är Svenska Tält idag en av marknadsledarna när det gäller förtält.

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB