Finansiering

För oss på Caravan AB i Eskilstuna är vår målsättning att få 100 % nöjda kunder, då gäller det att använda sig av säkra leverantörer och finansbolag. Vi på Caravan AB i Eskilstuna har valt KABE Finans och Handelsbanken Finans eftersom de ger er som kund en av de bästa och säkraste lösningarna för er finansiering!

Enkelt och Tryggt med KABE Finans och Handelsbanken Finans:
•  Lånet söks direkt hos Caravan och ni får oftast ett godkännande direkt. 
•  Ni kan lösa hela lånet när ni vill - helt utan extra avgifter, till skillnad från bank- och huslån. 
•  Ni kan göra extra amorteringar när ni vill - helt utan extra avgifter! 
•  Hos Caravan kan ni lägga till och ta bort t.ex. tillbehör samt ändra amorteringstiden som ni önskar innan leveransen av ert nya fordon - till skillnad från ett vanligt banklån eller huslån som kan vara väldigt komplicerat att ändra. 
•  Nya och begagnade husvagnar samt begagnade husbilar har en löptid på upp till 180 månader. 
•  Nya husbilar har en löptid på upp till 240 månader.

Låna till husbil/husvagn, snabbt och enkelt
Caravan AB i Eskilstuna har lånet för dig, oavsett om du behöver en smidig husvagn eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya husbil. Vi finns med när du köper din husbil/husvagn. Som fullserviceanläggning erbjuder vi dig en komplett lösning med tillbehörsbutik, verkstad och förmånlig finansiering. 

Ett extra tryggt lån för din husbil och husvagn
Du kan känna dig trygg när du lånar till din husbil eller husvagn hos oss. Lånet är skräddarsytt till just ditt fordon. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt hos våra säljare.

Full flexibilitet
Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför vill vi att ditt lån hos oss ska vara flexibelt. Du kan alltid extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Dessutom kan du alltid lösa lånet när du vill, utan att behöva betala några extra avgifter.   

Så här fungerar vårt lån för din husbil och husvagn

Låna hos oss när du köper husvagn eller husbil. Vi finansierar nya och begagnade objekt av alla märken genom KABE Finans och Handelsbanken Finans. 

Låna upp till 80 procent av husvagnens eller husbilens pris. Resten betalar du kontant eller med ett inbytesfordon. 

Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid för nya husvagnar är 15 år (180 månader) och för nya husbilar är det 20 år (240 månader). Lånet på en husvagn måste vara minst 1 000 kr/mån exkl. ränta medan lånet på en husbil måste vara minst 2 000 kr/mån exkl. ränta för att beviljas.

Låt våra säljare i hallen berätta mer, och hjälpa dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet kommer snabbt – oftast inom ett par minuter – så får du besked direkt som du kan ta med dig hem. 

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB