Varför ska jag välja finansiering?

1. Du kan köpa din nya husbil eller husvagn redan idag!
Genom att låta oss finansiera köpet slipper du att vänta flera år tills du har sparat ihop pengarna.

Tack vare ett lån betalar du istället en låg summa varje månad precis som du redan idag gör med hyran, telefonen och dina andra räkningar. Och genom att husbilen eller husvagnen blir din säkerhet för lånet går det snabbt och enkelt att ordna.


2. Du behöver inte inteckna ditt hus.
Om du köper husbilen eller husvagnen med vår finansiering betalar du av skulden inom rimlig tid och utnyttjar fordonets värde som säkerhet för lånet.

När du lånar på ditt hus tvingas du däremot att betala av på husbilen eller husvagnen under lika lång tid som ditt huslån, vilket innebär att du fortsätter att betala långt efter det att fordonet hamnat på skroten. Dessutom måste du betala två procent av det lånade beloppet i en inteckningsavgift. För att inte tala om det du tvingas betala för varje pantbrev du tar ut.


3. Du behöver inte sälja dina aktier eller fonder.
Att spara i aktier eller fonder är ett långsiktigt sparande eftersom vinsten eller förlusten uppstår först när du säljer.

Ju längre du kan behålla ditt sparande, desto större kan alltså vinsten bli. Dessutom tvingas du betala 30 procent i skatt på vinsten vid en eventuell försäljning, vilket gör att du måste sälja mer än vad du egentligen behöver för att betala husbilen eller husvagnen. Med vår finansieringslösning kan du behålla dina fonder och ge de en chans att öka ytterligare i värde.


4. Du slipper använda dina sparade pengar.
Tanken med ditt sparkapital är att det ska vara en buffert.

Så istället för att lägga alltihop på en husbil eller husvagn räcker det med att du använder lite grann för att betala kontantinsatsen på 20 procent av fordonets totala summa. Du kan behålla din trygghet och får istället en löpande utgift varje månad som du kan betala med din lön. För du skulle väl inte använda dina sparade pengar för att betala hela årets hyra redan i januari?


5. Du behöver inte boka tid hos banken.
Att gå till banken för att låna pengar tar ofta väldigt lång tid. Dessutom tar banken för det mesta en högre ränta eftersom de inte vill använda husbilen eller husvagnens värde som säkerhet. För att inte tala om alla avgifter som tillkommer.

Om du bara har ett fast arbete så är det oftast inga problem att låna till husbilen eller husvagnen hos oss. Det tar bara några minuter!

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB