Husbilar

Vi är återförsäljare för nya husbilar från Adria, Carthago, KABE och Sun Living och vi har alltid ett stort sortiment av nya och begagnade husbilar i lager.

Vår storhet ligger inte bara i god service och ett av marknadens bredaste sortiment från landets ledande leverantörer. Vi vill ge dig som kund möjligheten att välja stil, klass och pris för att hitta en husbil som passar just dig och dina behov. Hos oss hittar du allt från det senaste nyheterna på marknaden till ett fräscht och välsorterat utbud av begagnade husbilar.

Tänk dig att varje dag vakna upp i ditt eget rullande hem och upptäcka en ny miljö, när du ser ut genom fönstret. Att resa till nya platser med dina nära och kära som gör upplevelser till minnen för livet. Oavsett om du väljer en ny eller begagnad husbil så är frihetskänslan densamma. 

Nya husbilar

En modern tid kräver modern utrustning. Bland våra nya husbilar hittar du det senaste i en bred rad av smarta finesser och olika lösningar. Kvalitet, säkerhet, teknik, design och funktion är 5 ledord som våra leverantörer erbjuder genom sina husbilar, perfekt för dig som vill kryssa på vägarna med stil och finess. Vi erbjuder nya husbilar från AdriaCarthagoKABE och Sun Living.

Här hittar du vårt utbud av nya husbilar »

Begagnade husbilar

Ett bra köp innebär att du har semestern säkrad i många år framöver. I vårt begagnat sortiment finns ett brett utbud av husbilar till bra priser. Tips! Lägg pengarna du sparar på nya semesterupplevelser.

Här hittar du vårt utbud av begagnade husbilar »

Carthago

- Tyskt exklusiv premiumhusbil för årets alla dagar!
Carthago är den exklusiva kvalitetsledaren i den högsta husbilsklassen. Praktiska och perfekta planlösningar för alla husbilsentusiaster och intresserade som vet hur en bra husbil ska vara. Hitta din egen favorit bland hel- och halvintegrerade bilar och låt Carthago tala för sig själv.

Carthago husbilar 
»

KABE

Kabe tillverkas i Tenhult utanför Jönköping. 1958 byggdes den första husvagnen. Med mer än 60 års erfarenhet är man i spetsen när det kommer till kvalitet, produktion, utveckling och tekniska lösningar som ingen annan har. Skandinavien största husbilstillverkare.

KABE husbilar 
»

Adria

Adria tillverkas i Novo Mesto i Slovenien. Här har Adria Mobil tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965 och med över 50 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husvagn- och husbilstillverkare. Nordens mest sålds husbil år efter år.


Adria husbilar »

Carthago Vans

- Tyskt exklusiv premiumvan för årets alla dagar!
Carthago (tidigare Malibu) är bäst i klassen gällande plåtisar/vans. Praktiska och perfekta planlösningar för alla husbilsentusiaster och intresserade som vet hur en bra husbil ska vara. Hitta din egen favorit bland deras modeller och låt Carthago tala för sig själv.

Malibu husbilar 
»

Sun Living

Sun Living byggs av Adria, en lite enklare bil med mindre valmöjligheter till mycket bra priser. I Sun Living´s program finns en husbil för alla. Från den smidiga och praktiska Flexo Van till den större Lido i halv.integrerad, crossover och alkovmodell. 

Sun Living husbilar »

SENASTE HUSBILARNA

SENASTE HUSVAGNARNA

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB