Tipsa din vän!

Har du många vänner?
- Det kan löna sig!

Om du upplevt ditt besök hos Caravan AB i Eskilstuna som positivt, varför inte tipsa dina vänner som inte handlat hos oss förut. Så att även de kan bli nöjda husbils- och husvagnskunder!?

Som tack får du en rabattcheck att utnyttja hos oss vid ditt nästa besök. Ju fler vänner som handlar desto högre belopp blir det på rabattchecken – enkelt!

Så fungerar det
Be din vän att innan köp, uppge ditt namn samt ditt registreringsnummer för kontroll i vår databas. När du besöker oss nästa gång, efter att din väns affär är avslutad*, får du din rabatt i butiken genom ett tillgodokvitto.

Så mycket pengar får du**
1 vän = 300 kr tillgodo i vår tillbehörsbutik
2 vänner = 700 kr tillgodo i vår tillbehörsbutik
3 vänner = 1 200 kr tillgodo i vår tillbehörsbutik
4 vänner = 2 000 kr tillgodo i vår tillbehörsbutik

*Gäller vid genomfört köp av husbil eller husvagn hos Caravan AB i Eskilstuna som kostar 50 000 kr eller mer, samt att vännen meddelat oss om rekommendationen innan köpet.

**Gäller vid tipsade om ny kund hos Caravan AB i Eskilstuna, som genomfört köp av husbil eller husvagn som kostar 50 000 kr eller mer, samt att vännen meddelat oss om rekommendationen innan köpet.

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB