Husvagnar

Vi är återförsäljare för nya husvagnar från Adria och KABE och vi har alltid ett stort sortiment av nya och begagnade husvagnar i lager.

Vår storhet ligger inte bara i god service och ett av marknadens bredaste sortiment från landets ledande leverantörer. Vi vill ge dig som kund möjligheten att välja stil, klass och pris för att hitta en husvagn som passar just dig och dina behov. Hos oss hittar du allt från det senaste nyheterna på marknaden till ett fräscht och välsorterat utbud av begagnade husvagnar.

Tänk dig att varje dag vakna upp i ditt eget rullande hem och upptäcka en ny miljö, när du ser ut genom fönstret. Att resa till nya platser med dina nära och kära som gör upplevelser till minnen för livet. Oavsett om du väljer en ny eller begagnad husvagn så är frihetskänslan densamma.

Nya husvagnar

En modern tid kräver modern utrustning. Bland våra nya husvagnar hittar du det senaste i en bred rad av smarta finesser och olika lösningar. Kvalitet, säkerhet, teknik, design och funktion är 5 ledord som våra leverantörer erbjuder genom sina husvagnar, perfekt för dig som vill campa med stil och finess. Vi erbjuder nya husvagnar från Adria och KABE.

Här hittar du vårt utbud av nya husvagnar »

Begagnade husvagnar

Vi har sålt husvagnar sedan 1969 och i vårt kompletta sortiment finns det utrymme för fler semesterminnen. Ett bra köp innebär att du har semestern säkrad i många år framöver. I vårt begagnat sortiment finns ett brett utbud av husvagnar  till bra priser. Tips! Lägg pengarna du sparar på nya semesterupplevelser.

Här hittar du vårt utbud av begagnade husvagnar »

KABE

Kabe tillverkas i Tenhult utanför Jönköping. 1958 byggdes den första husvagnen. Med mer än 60 års erfarenhet är man i spetsen när det kommer till kvalitet, produktion, utveckling och tekniska lösningar som ingen annan har. Skandinavien största husvagnstillverkare.

KABE husvagnar »

Adria

Adria tillverkas i Novo Mesto i Slovenien. Här har Adria Mobil tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965 och med över 50 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husvagn- och husbilstillverkare. Europas mest sålds husvagn.

Adria husvagnar »

SENASTE HUSVAGNARNA

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB