Cookies (kakor), GDPR och Dataskyddspolicy

Informationen vi samlar om dig.
Vi på Caravan i Eskilstuna AB värnar om våra kunder, detta gör att vi samlar in personuppgifter ansvarsfullt och med integritet. Som kund hos oss ska veta du vilken information vi samlar in, vad vi använder den till och hur vi gör det.

Som kund hos oss via vår webbutik (KAMA Fritid ”Order To Store”), tillbehörsbutik, försäljning av fordon (husvagnar/husbilar) eller verkstad behöver vi samla in personlig information om vem du är och när du vill få dina varor levererade. Informationen används så att du kan slutföra ditt köp och för att vi ska kunna hantera din beställning, utan också för att förebygga bedrägeri och uppfylla juridiska krav.

Caravan i Eskilstuna AB säkerställer att din information samlas in med största möjliga hänsyn till din integritet.

Caravan i Eskilstuna ABs Dataskyddspolicy
Vi värnar om din personliga integritet. I vår dataskyddspolicy förklarar Caravan i Eskilstuna AB hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@caravan.se.

Genom att handla hos Caravan i Eskilstuna AB, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Caravan i Eskilstuna AB använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy innan du handlar hos oss.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster, såsom t.ex. våra betalningsalternativ vid fordonsleverans, behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet.

Vilken information om dig
Den information du ger oss. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på olika sätt, såsom när du genomför ett köp hos oss, när du väljer att betala med ett av våra betalningsalternativ, kontaktar oss, när du använder vårt bokningsformulär för verkstaden, när bevakningstjänst av fordon där du lämnar personuppgifter.

Detta kan vara:

  • Person- och kontaktinformation - namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.
  • Betalningsinformation - kredit- och betalkortsdata (kortnummer, giltighetsdatum och CVV-kod), fakturainformation, bankkontonummer, etc.
  • Enhetsinformation - t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.
  • Geografisk information - din geografiska placering.


Vad gör vi med information?
Datan används för att tillhandahålla, utföra och leverera Caravan i Eskilstuna ABs produkter och tjänster. Caravan i Eskilstuna AB behandlar personuppgifter för följande syften baserat på följande lagliga grunder:

Syfte med behandlingen

Laglig grund för behandlingen ("varför är behandlingen nödvändig")

Automatiserat beslutsfattande (J/N)

För att bekräfta din identitet och verifiera dina person- och kontaktuppgifter

Utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig

J

För att administrera din betalning och kundförhållandet, t.ex. för att uppfylla våra eventuella skyldigheter gentemot dig och för att tillhandahålla dig med information, produkter och tjänster som du begär från oss.

Utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig

J

För att säkerställa att innehåll presenteras effektivt för dig och din enhet.

Utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig

J

Kommunicera med dig.
Caravan i Eskilstuna AB kan också komma att använda din data för att kommunicera relevant information gällande använda eller liknande tjänster och för att utföra kundnöjdhetsundersökningar gällande våra tjänster (t.ex. efter att du har kontaktat oss) via elektroniska kommunikationskanaler och via telefon. Om du inte vill motta sådan kommunikation, är du välkommen att maila till info@caravan.se.

Vilka kan vi komma att dela din information till?
Vi kan komma att överföra till, eller dela din information med, utvalda tredje parter, enligt följande. Vi vidtar alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå vid överföring till eller delning med sådana utvalda tredje parter.

  • Leverantörer och underleverantörer. Caravan i Eskilstuna AB kan komma att dela dina personuppgifter till leverantörer eller underleverantörer för utförandet av våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och för andra syften som framgår i den här Dataskyddspolicyn.
  • Övriga. Logistik- och transportföretag vilka kan leverera dina produkter.
  • Vad vi INTE kommer att göra med din data. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part om vi inte har ditt tillstånd att göra så.

Var behandlar vi dina personuppgifter?
Vi strävar alltid efter att behandla din data inom EU/EES. Datan kan dock i vissa situationer komma att överföras till, och behandlas i, land utanför EU/EES av oss eller av annan leverantör eller underleverantör. Då Caravan i Eskilstuna AB är fast beslutet att alltid skydda din data, kommer vi att vidta alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå jämförbar med och i samma nivå som det skydd som erbjuds inom EU/EES.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi sparar din data endast så länge som det är nödvändigt för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. En kopia per år är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad ("rätten att bli bortglömd"). Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall att datan inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas legala skyldigheter för Wasa Finans, Handelsbanken, Ecster Finans, KABE Finans (som bank) och Caravan i Eskilstuna AB, som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data, samt kan det finnas legala skyldigheter för Caravan i Eskilstuna AB som hindrar oss från att omedelbart radera delar av din data. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning, bank- och penningtvättslagstiftning, men också från konsumenträttslagstiftning. Vad vi då gör är att blockera den datan som vi är skyldiga att spara, från att kunna användas till andra syften än att uppfylla sådana legala skyldigheter.

Hur är det med Cookies och liknande tekniker?
Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Cookies kan liknas vid små avtryck och är små textfiler som läggs på din dator när du besöker vår webbplats. Cookien består av en liten datamängd med information om vad du gör när du besöker webbplatsen. Cookies är en vanlig textfil och är inte farliga, de kan inte innehålla virus. Läs mer om cookies på Datainspektionens webbplats.

Våra cookies hjälper oss att:
- Förbättra användarupplevelsen på webbplatsen.
- Spara dina inställningar från det ena besöket till det andra.
- Förbättra din laddningstid och säkerhet när du använder webbsidan.

Vi använder inte cookies till att:
- Spara personlig information om dig utan ditt samtycke. 
- Samla in känslig information.
- Skicka vidare personlig information till tredje part.

Tillåtelse att använda cookies:
Om inställningarna i den webbläsare du använder för att besöka vår webbplats är inställd på ett sådant sätt att de tillåter cookies tolkar vi detta som att du accepterar cookies på vår webbplats.

Stänga av cookies
Cookies går att radera eller helt stängas av. Om cookies stängs av får du välja anläggning vid varje besök. Du kan stänga av cookies genom att anpassa din webbläsares säkerhetsinställningar. Hur detta görs beskrivs på din specifika webbläsares hemsida.

Dina personuppgifter finns hos oss.
Den 25 maj 2018 börjar det nya EU-direktivet GDRP (Dataskyddsförordningen) att gälla. Detta är bara en information till dig. Så du behöver inte göra någonting. Den nya förordningen innebär att du får bättre kontroll över de personuppgifter företag och organisationer har om dig, och hur de får användas. Om du vill ha ytterligare information om hur dina personuppgifter behandlas, eller vill utöva någon av rättigheterna ovan, vänligen kontakta oss:
Caravan i Eskilstuna AB
Viggeby Solbacken
635 09  Eskilstuna
E-post: info@caravan.se


Uppdatering av integritetspolicyn
Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 24 maj 2018 och kan komma att ändras. Om vi gör väsentliga ändringar i policyn kommer vi meddela dig senast 30 dagar innan ändringen träder i kraft genom e-post, genom tjänsten, eller genom att publicera en ny version på vår webbplats.

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se
Fax: 016-35 80 85

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan AB är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan AB i Eskilstuna