Varudeklaration

Först ut i Sverige!
Att köpa en husbil eller husvagn är en stor affär. Därför ska du alltid köpa en VARUDEKLARERAD husbil eller husvagn, vilket ger Dig största TRYGGHET!

Som första husvagns- och husbilshandlaren i Sverige, VARUDEKLARERAR vi alla våra begagnade fordon. Varudeklarationen medföljer vid leverans.

EXTRA TRYGGHET NÄR NI KÖPER HUSVAGN/HUSBIL AV OSS!
Caravan i Eskilstuna AB är ansluten återförsäljare via HRF, Husvagnsbranschens Riksförbund, vilket ger dig en extra trygghet genom VDH-garantier!

Köp en VARUDEKLARERAD husbil eller husvagn!
Varudeklarationen hjälper dig att göra ett tryggt köp. Om du planerar att köpa en begagnad husvagn eller husbil bör du alltid se till att få med varudeklarationen. Saknas en varudeklaration, eller att det inte utförts alls på fordonet, kan det betyda att fordonet inte kontrollerats på ett fackmannamässigt sätt. Caravan i Eskilstuna AB varudeklarerar alltid våra begagnade husvagnar och husbilar för din trygghets skull.

Begagnade fordon
Alla våra begagnade fordon är varudeklarerade. Deklarationen avser fordonets skick & funktion och bygger på en fackmannamässigt utförd funktion-/gasol- & fukttest. Om inga avvikelser noterats skall fordonet vara funktionsdugligt och i normalskick för sin ålder. Om det i varudeklarationen framgår att fordonet har felaktigheter som bör åtgärdas har priset sänkts i förhållande till felet, och det omfattas då inte av garantin.

Nya fordon
För nya fritidsfordon gäller tillverkarens garantier från leveransdatum.

Reparationsobjekt
För fordon som inte varudeklareras utan säljs som reparationsobjekt gäller inga garantier.

Om Varudeklarationen
När du köper en begagnad husbil eller husvagn så skall det alltid finnas en varudeklaration. Denna deklaration visar husbilens/husvagnens skick och att den är genomgången. Finns det fel och brister på husbilen/husvagnen så skall detta framgå av varudeklarationen. 

Bedömningen av husbilens/husvagnens skick görs med hänsyn tagen till husbilens ålder och körsträcka samt husvagnens ålder. Står det "N = normalt skick" på varudeklarationen, så betyder det att funktionen är normal med tanke på husbilens/husvagnens ålder och körda mil. Delar kan därför vara slitna men ändå bedömas ha normal funktion. O = osäker funktion/viss försämring jämfört med normal funktion. Läs informationen på varudeklarationens baksida!

Varudeklarationen till begagnad husbil eller husvagn medföljer vid köp av objektet.

Köp begagnat med trygghetsgaranti!
En husbil eller husvagn kan se bra ut på ytan, men dölja brister under skalet. Köper du privat får du lita till ditt eget omdöme. Väljer du en Varudeklarerad husbil eller husvagn från oss, försäkrar du dig mot att utsätta plånboken för oväntade påfrestningar i efterhand.

Köp en husvagn eller husbil från Caravan i Eskilstuna AB – så vet du att du gör en säker affär!

Finansiering
Hos oss får du värdefull hjälp med ditt val av husvagn eller husbil. Du kan också få hjälp med förmånlig finansiering!

Vi bryr oss om Dig och Din husbil/husvagn!
- Varmt välkommen till Caravan i Eskilstuna AB för ett professionellt och komplett omhändertagande!

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB