Framtidens husbils- och husvagnsverkstad

Caravan AB i Eskilstuna är en auktoriserad husbils- och husvagnverkstad för Adria, Carthago, KABE, Malibu och Sun Living. Vi vill förändra din syn på vår bransch genom att erbjuda allt du behöver för din husbil/husvagn till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi har höga ambitioner både när det gäller hur vi tar hand om din husbil/husvagn, men också hur vi tar hand om dig som kund.

Som auktoriserad märkesverkstad utför Caravan AB i Eskilstuna alla förekommande service- och reparationsarbeten på bodelen. Vi utför även garantireparationer på fordon köpta hos oss. 

När vi frågar våra kunder om hur de upplever oss på Caravan AB i Eskilstuna, så svarar 94 % att de är nöjda. Ett gott betyg skulle nog de flesta tycka, speciellt husbils- och husvagnverkstäder, men vi nöjer oss inte. Vi kommer att jobba vidare tills alla som lämnar oss inte har någonting att invända. Vårt mål är att alla ska vara nöjda i Framtiden!

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB