Varför auktoriserad verkstad?

Det bästa sättet att få din husbil/husvagn att rulla många mil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad. Här möts din husbil/husvagn av specialutbildad personal, som i förstahand använder originaldelar samt tillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.

Nedan ser du alla fördelarna med att serva ditt fordon på vår auktoriserade verkstad.

Rätt utrustning
• En auktoriserad verkstad använder sig av godkänd verkstadsutrustning och har alla specialverktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på din husbil/husvagn.
• Kontrollutrustning, bromsprovare, lyftar och övrig utrustning kalibreras regelbundet av extern personal. 

Kompetent personal med aktuell utbildning
• Våra mekaniker och övrig verkstadspersonal har genomgått den utbildning som tillverkaren kräver och de genomgår kontinuerligt praktiska prov för att visa att de behärskar sin uppgift i verkstaden.
• Alla utbildningar följer tillverkarens anvisningar och expertis.
• Auktoriserade verkstäder har specialister på varje område som till exempel chassi/bromsar, täthetskontroll och extramontering.
 
Originaldelar från fabrik
• Originaldelarna kommer direkt från fabrik, eller från leverantör godkänd av tillverkare.
• Originaldelar har perfekt passform vilket betyder att man inte behöver göra tidsödande anpassningar.
• Originaldelar utvecklas kontinuerligt och eventuella förbättringar som införs i produktionen överförs direkt till reservdelarna. 

Större trygghet och bättre andrahandsvärde
• Dokumenterad historik bevisar att du har hanterat din husbil/husvagn på ett korrekt sätt samt kostat på husbilen/husvagnen det underhåll som tillverkaren rekommenderat vilket tyder på ett ansvarsfullt ägande, som är till din fördel vid eventuell försäljning.
• Har husbilen/husvagnen servats på en annan verkstad än vår, kan du inte följa husbilens/husvagnen servicehistorik. Alltså vet du kanske inte hur husbilen/husvagnen skötts, om alla tekniska uppdateringar gjorts och alla servicepunkter utförts.

Kontaktinfo

Jennie
Jennie

Kundmottagare/Reservdelar
Telefon: 016-34 40 80 - Tryck 3 för verkstad
E-post:

Mikael
Mikael

Verkstadschef/Kundmottagare
Telefon: 016-34 40 80
E-post: mikael@caravan.se

Kontakta oss

Viggeby Solbacken
635 09 Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post: info@caravan.se 

Öppettider

Försäljning & Butik
Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Verkstad
Måndag: 09.00 - 17.00
Tisdag - Fredag: 08.00 - 17.00

Några ord från vår VD

Vi är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer, servar och utrustar allt från minsta husvagn till största husbil. Vår 49-åriga erfarenhet borgar för Din trygghet med hög kvalitet- och servicenivå.

För oss på Caravan Eskilstuna är Din fritid viktigast. Vi vet att en bra husbil eller husvagn inte bara innebär en god bekvämlighet, utan också skapar minnen för livet som gärna delas med nära och kära.

Läs mer här »

Håkan Johansson, VD, Caravan i Eskilstuna AB