Search
× Search
Öppet idag: 9-18 | Telefon: 016-34 40 80

 

Våra leverantörer

Genom våra trogna leverantörer och dess starka varumärken hittar du allt du behöver till din husvagn, husbil eller plåtis.

 

Vi har ett stort urval för husvagnsägare, husbilsägare, båtägare, campare med fler! Genom våra trogna och starka leverantörer erbjuder vi dig över 15.000 produkter för fritidslivet till bra priser! Här hittar ni allt inom husvagnstillbehör, husbilstillbehör, campingtillbehör, fritidstillbehör, båttillbehör, förtält, campingmöbler, vinterförtält, universaltält mm. till mycket bra priser.

Till exempel kylskåp eller AC från Dometic, kem till toaletterna från Thetford och Dometic, markiser från Thule Omnistor och Fiamma Caravanstore. Du hittar också populära tillbehör som den tidlösa Omnia ugnen samt stilfulla tallrikar och glas från Semona m.fl. Varför inte beställa en specialsydd bäddmadrass till din säng eller uppgradera sittgruppen med ny klädsel i din husvagn från Svenska Dynor.

Vi på Caravan Eskilstuna är bl.a. stora på förtält, lufttält och markiser. Vi säljer kvalitetsprodukter från Isabella, Ventura, Svenska-Tält, Kampa, Go-Camp, Fiamma, Omnistor, m.fl.

Du kan även söka på någon av våra leverantörers hemsidor nedan.

 


KAMA Fritid AB är av Nordens ledande tillbehörsgrossister inom husvagns- och husbilssektorn.

KAMA FRITID har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med världens ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Huvudkontoret är beläget i Jönköping, Sverige, därifrån bearbetas Skandinavien. I Norge finns ett säljkontor och i Finland finns ett säljkontor och lager i Helsingfors samt ett säljkontor i Tammerfors.

Centrallagret i Jönköping, med över 10.000 kvm lageryta, innehåller mer än 11.000 olika tillbehörsartiklar och där Jönköpings gynnsamma geografiska läge i kombination med rationell lagerhantering möjliggör snabba leveranser till våra återförsäljare.

Försäljning sker genom våra återförsäljare som finns över hela landet.

 

KAMA Fritid >>


Tillbehörsgrossist med bredaste sortimentet för din camping.

 

HolidayFritid >>


Med rätta gäller namnet AL-KO Fordonsteknik som en synonym för säkerhet inom vägtrafiken. Vare sig det rör sig om husbil, husvagn, nyttofordon eller släpvagn för yrkesanvändning – med vårt namn står vi som en pålitlig ledsagare för största möjliga trafiksäkerhet och högsta komfort. Inte enbart inom fritidsfordonsbranschen är vi välkända bland husbils- och husvagnsvänner: med väl genomtänkta lättviktskarosser, chassikomponenter och individuella tillbehör garanterar vi säkerhet på väg och mycket nöje på resande fot. Även inom affärssegmentet för nyttofordon och släpvagnar för yrkesanvändningar erbjuder vi med våra premiumlösningar optimal ergonomi och säkerhet vid transport. Vi är en världsledande leverantör av axlar för lätta fordon. "We Carry What Matters": båtsläp, leveransfordon, pistfordon och mycket mer. Ni kan överlåta era laster åt oss. Vi levererar fordonskomponenterna och tillbehöret – den bästa basis för era arbetsuppgifter.

 

AL-KO >>


Alde International Systems AB är ett världsledande företag som utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem främst för mobilt boende.

Huvudkontoret är placerat i Färlöv utanför Kristianstad där det en gång startade. Vi är ca. 100 anställda med dotterbolag i Tyskland, England och USA.

Här i kalla norden har vi i decennier utvecklat vattenburna centralvärmeanläggningar, som utan att krångla ger hög och säker åretruntkomfort i mobila bostäder världen över.

 

ALDE >>


Så gott som alla campare i Europa känner till Truma. Sedan företaget grundades av Philipp Kreis 1949 har vi erbjudit tillbehör för husvagnar och husbilar. I över 65 har Truma utvecklats till ett internationellt och framgångsrikt företag som fortfarande är familjeägt.

Allting började med en gasollampa som grundaren själv byggt ihop i sitt vardagsrum. I dag är Truma systemleverantör av värmare, klimatanläggningar, varmvattenberedare, manövreringshjälp och gasförsörjning i husvagnen. Sedan lanseringen av Truma iNet System hör även den digitala uppkopplingen till vardagen i campingvärlden – och sökandet efter innovativa idéer fortsätter ständigt. Därför är det till vår fördel att många av våra medarbetare är entusiastiska campare: de utvecklar inte bara produkterna, utan använder dem också själva. Denna passion och identifikation utgör Trumas framgång.

 

Truma >>


Dometic Group AB är en svensk koncern som tillverkar och säljer fritidsprodukter inom områdena klimat, hygien och sanitet samt mat och dryck för fritidsfordon, båtar, personbilar samt kommersiella fordon.

 

Dometic >>


Vi är marknadsledande i världen inom mobila sanitetssystem, kylskåp, köksutrustning och toalettillsatser, och av en god anledning. Trots detta lutar vi oss inte tillbaka och vilar på lagrarna. Vi utvecklas kontinuerligt, både genom intern innovation och genom uppköp. Intern sakkunskap är vårt huvudsakliga fokus.

 

Thetford >>


Thule grundades 1942 i Sverige. Vi har ända sedan starten haft som mål för vår verksamhet att hjälpa dig att komma närmare världen och din passion för livet. Vi är en internationell grupp av människor som är förenade i vår passion att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.

 

Thule >>


Vi på Fiamma är glada över att kunna hälsa dig välkommen i den alltmer växande skaran av husbils- och husvagnsåkare. Som ledande tillverkare av tillbehör för fritidsfordon hoppas vi att du kommer att finna det du söker i denna katalog. Fiamma är ett familjeföretag vars varumärke i mer än 60 år har stått för högsta kvalitet och detta understryks också av att företaget sedan länge är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001. Väljer du produkter från Fiamma kan du därför lita på att du får det allra bästa och att de kommer att hålla för många års användning. Vårt nät av kompetenta återförsäljare står alltid till din tjänst och skulle du ha några synpunkter eller förslag är du alltid välkommen att kontakta oss på Fiamma. Till slut vill vi tacka dig för det förtroende du visar oss genom att välja våra produkter och önska dig en riktigt trevlig semester med våra produkter!

 

Fiamma >>


Kvaliteten ligger i detaljerna. Ett förtält från Isabella erbjuder kvalitet in i minsta detalj, med fokus på funktion och hållbarhet. Generationers know-how och erfarenhet ligger bakom Isabellas unika, patenterade lösningar som gör livet lättare för camparen. Kraftiga och slitstarka material, modern design och exklusiv finish gör att du verkligen kommer att trivas i ditt semester uterum.

 

Isabella >>


Ventura är en basserie med tält och förtält i Isabella-familjen. Serien har inspirerats av det enkla livet – okomplicerat och med fokus på grundläggande behov. Solida material som tål att användas. Och med få men genomtänkta och genomtestade funktioner.

Ventura är bra att börja med, om du inte är ute efter det ultimata som Isabella-serien representerar.
Du får vad du ser: enkel design och bra kvalitet. Och till ett pris som gör campinglivet tillgängligt för alla.
Serien är gjord för att perfekt passa ihop med Isabella-tillbehören.

 

Ventura >>


SVENSKA TÄLT I DOROTEA AB är ett litet men modernt familjeföretag med 25 anställda, som tillverkat förtält i 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara all den kunskap och fördelar som ett familjeföretag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexilbilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer. Numera erbjuder vi också yrkeskunnande i två generationer.
 
Svensk tillverkning och design garanterar bästa möjliga kvalité och service för Dig.

 

Svenska Tält >>


Företaget bildades 2003 och hade från början två ägare och tre anställda. Företaget växte snabbt och hade som mest 15 anställda. 2014 köptes företaget av Roland J:son Glenge och Marita Glenge och vi har tio anställda. Personalen är otroligt kompetent vissa har jobbat i branschen i fyrtio år, så ni förstår de kan sin sak.

Våra dynor: Vi har ett stort utbud av tyger, skinn och konstläder. Men även specialskurna madrasser och dynor. Allt för att tillgodose alla kunders behov för sin  husvagn, husbil och båt eller vad man kan komma på

 

Svenska Dynor >>


 


Från en blygsam start till en av Europas populäraste märken.
Kampa grundades 2006 och är baserat i närheten av Witham i Essex. Vi är ett familjeföretag med ett stort intresse för material och design av hög kvalitet. Tack vare det har vi på bara 10 år blivit ett av Europas mest populära friluftsmärken. Designledd innovation finns i hjärtat av vårt DNA, och teamet som designar våra tält och förtält har branscherfarenhet sedan 1978.

Till grunden för våra starka kundpartnerskap ligger Kampas unika filosofi – en strävan efter att enbart stödja oberoende återförsäljare med branschens absolut bästa produkter och tjänster.

 

Kampa >>


Jrlarmcenter startades 1998 av Niclas och Michael. Verksamheten bestod då enbart av larm och då framför allt husvagn och husbilslarm. Allt eftersom tiden gick togs fler produkter in i sortimentet och med det även fler handlare som började samarbeta med oss.

Idag för vi ett antal kända fabrikat såsom, Oyster helautomatiska paraboler, Efoy bränsleceller, Kenwood multimedia och bilstereo, Hella extraljus, Defa Billarm, Dräger alkosystem, DM-Tech, Grundig och Lava LED tv för 12 volt, Triax tvantenner, Webasto värmare m.m.

Vårat husvagn och husbilslarm som varit en storsäljare genom åren har nu fått ett komplement med GPS positionering, temeperatur/batterivakt och sms vid larm. Namnet på denna produkt är PROSAFE.

 

JRL Trading >>


Parabolsystem för husvagnar och husbilar. 

 

Oyster >>


Kenwood har levererat bilstereo produkter av högsta kvalitet sedan starten 1980. När du köper en Kenwood produkt har du köpt någonting som kommer att hålla i många år då reklamationer är väldigt sällsynt. Med Kenwood får du hög kvalitet, många funktioner, bra ljud och ett stilrent utseende till ett väldigt attraktivt pris.

 

Kenwood >>


Pioneer Corporation är en stor japansk tillverkare av elektroniska produkter. Pioneer tillverkar främst konsumentelektronik i form av Radio och HiFi-utrustning. Pioneer grundades av Nozomu Matsumoto 1938.

 

Pioneer >>

 


AWIMEX HANDLAR OM KVALITET OCH SERVICE
I mer än 30 år har vi levererat innovativa lösningar inom elförsörjning och belysning. Vi säljer inte bara produkter – vårt fokus har alltid varit kvalitet, kunnande och service som tillsammans ger fungerande lösningar för dig som kund. Vi representerar idag ett stort antal världsomfattande tillverkare.

Sortimentet kretsar idag kring i stort sett allt som har med strömförsörjning och utrustning för fordon, båtar och industri att göra. Vi har det mesta inom laddning, batteri, distribution, omvandling, varningsljus, belysning och kamerasystem. Allt för att öka tillförlitlighet och nytta.

 

Awimex >>

 


Reser du i Europa med din husbil? Svårt att hitta gasol under resan? Tankflaskor för gasol löser ditt problem! Med Alugas eller Witkamp tankflaskor för LPG/Autogas i din husbil kan du göra trevligare saker under utlandsvistelsen än att leta efter ställen att fylla dina svenska gasoltuber.

 

AluGas >>

 


Litiumbatteripack som gör att du både slipper solpanel och extrabatterier. Full kapacitet i hela 100 % av batteriet, laddas upp vid tomköring på ca 30 min.

 

EZA >>


Med hydrauliska stödbenet MA-VE uppnås en stabil och planad husbil när man står parkerad vilket är optimalt för alla husbilsägare. Man sover mycket bättre, husbilen rör sig inte, kastruller och stekpannor kommer inte glida av spisen och att sätta på snökedjor eller byta däck har aldrig varit enklare.

 

MA-VE >>


Europas största leverantör av badfordon till alla husbilar. Ca 80 % av anna nya husbilar är byggda på Fiat. Stor servicenät som täcker större delen av hela Europa.

 

Fiat Professional Camper >>

 

 

Caravan i Eskilstuna AB

Viggeby Solbacken
635 09  Eskilstuna

Telefon: 016-34 40 80
E-post, försäljning:
info@caravan.se
E-post, verkstad: mikael@caravan.se

Kontakta oss: Personal & Karta

Följ oss i våra medier

               
 

Våra kvalitetsmärken

Auktoriserad (och stolt) återförsäljare av

Husbilar, Husvagnar & Plåtisar/Vans från
KABEAdriaSun Living & Carthago.

Campingtillbehör, AC, lufttält, m.m. från
KAMA Fritid, Alde, Truma, Dometic,
Thetford, Thule Omnistor, Isabella
Ventura, Kampa, Fiamma, AL-KO, m.fl.

Caravan.se i mobilen 

Lägg till på hemskärmen (iPhone/iPad)
Lägg till på startskärmen (Android)

Öppettider

Försäljning & butik:
Måndag - Fredag: 9.00-18.00
Lördag: 10.00-14.00
Söndag: Stängt

Verkstad:
​Måndag: 9.00-17.00
Tisdag - Fredag: 8.00-17.00
Lördag - Söndag: Stängt

 Avvikande öppettider
HRF-ansluten för Din trygghet! 
 

Husbilar & Husvagnar i 50 år, sedan 1969!

Husbilar i lager
Husvagnar i lager

Plåtisar/vans i lager
Tillbehör & Butik
Service & Verkstad
Skadeanmälan - NYHET!
Tidsbokning - NYHET!
Förmedling
Försäkring
Finans

© Caravan.se, 1998 - 2019, All kopiering av texter, bilder och grafik är enligt upphovsrätten förbjuden.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright © Caravan.se, 1998 - 2019 | Alla rättigheter reserverade | Levererad av Campagon.se
Back To Top